Aanbiedingen


 
 Gastenboek

Geeweldig! (Geja)
Met onze vriendengroep een weekend bij jullie te gast geweest.
Het was weer super! Heerlijk gegeten en een ruime kamer met goed bed en lekkere douche.
Het paasvuur boven op de berg met de meegenomen blotebienebitter, advokaat met slagroom en amelandsbittertje en de brouwsels uit de stokerij ( haha )van Erik maakte de uitgelaten sfeer nog vrolijker!
Aansluitend nog een heerlijk paasdiner toe.
Kortom een topweekend.
Groeten van
De Kanaries met onze gasten Koos en Fia 😂
 
gastvrij en een goede keuken (Bert en Marijke van der Linde)
In de dagen rond het weekend van 12 september 2015 hadden we een fietstocht gepland in Sauerland. Eigenlijk is het een deel van de Hanzefietsroute, dat we in 2009 niet konden afmaken. We waren toen al in de buurt van Wildewiese, maar hadden we geen tijd om optimaal van de schoonheid van deze omgeving te genieten.
Dat is nu dus wel gelukt en hoe!!! De ontvangst was erg gastvrij. Onze fietsen konden binnen staan en er werd ook alle hulp geboden om onze natte tent te kunnen drogen. Het uitzicht vanuit de Stube is fantastisch. Het eten is prima en ook de kamers zijn goed.
Na een heerlijk ontbijt hebben we onze tocht vervolgd, maar wel met het idee om toch nog eens een keertje terug te gaan.
Bert en Marijke van der Linde
 
bijzonder fijne week (Ton van Rijswijk)
Met z'n zessen hebben wij een bijzonder fijne week in Panoramablick achter de rug. Prima hotel, prima eten en Sona en Eric zijn prima gastvrouw/heer. Omgeving is fantastisch mooi, we hebben heel wat ritjes gemaakt. Ja ook naar de Warsteinerfabriek op advies van Eric, was een boeiende ervaring met een positieve ontvangst. Panoramablick is een absolute aanrader.
 
Copyright © 2006-2010 Hotel Panoramablick Wildewiese | Tel.: 0049 (0)2395 1313 | info@hotelpanoramablick.nl | login